Sterk aanbevolen zelfverbeteringsboeken

Je moet jezelf motiveren om anderen te motiveren. Als je niet weet hoe, dan is het tijd om door enkele zelfverbeteringsboeken te bladeren over hoe je dit moet doen.

Lees een paar zelfverbeteringsboeken Hier zijn er een paar:

  1. 21 Onmisbare eigenschappen van leiderschap: de leider worden Anderen zullen John C. Maxwell volgen

Waarom inspireren sommige mensen anderen consequent om hun voorbeeld te volgen? In dit boek voor zelfverbetering identificeert de auteur deze topkenmerken als karakter, charisma, inzet, communicatie, competentie, moed, onderscheidingsvermogen, focus, vrijgevigheid, initiatief, luisteren, passie, positieve houding, probleemoplossing, relaties, verantwoordelijkheid, veiligheid, zelfdiscipline, dienstbaarheid, leerbaarheid en visie.

Maxwell splitst leiderschapskwaliteiten op in gemakkelijk te begrijpen karaktereigenschappen. Karakter is wat een leider definieert, en deze eigenschappen zijn wat mensen met karakter hebben. Een must read voor leiders in elke positie.

  1. Ontdek je sterke punten Marcus Buckingham

Het boek over zelfverbetering dat je helpt te ontdekken waar je sterk in bent en je aanmoedigt om te werken om die sterker te maken. Dat in plaats van tegen te werken waar je goed in bent. U kunt ook de persoonlijke enquête invullen die in het boek staat.

  1. Vijf patronen van buitengewone carrières Spencer Stuart

Een opmerkelijk boek over hoe u zich kunt onderscheiden van uw leeftijdsgenoten en een betere carrière kunt hebben. Een les die we hebben geleerd: het is beter om achteraf om vergeving te vragen dan om van tevoren om toestemming te vragen.

  1. Wie heeft mijn kaas verplaatst? Spencer Johnson

Welke boekenlijst zou natuurlijk compleet zijn zonder dit zelfverbeteringsboek dat helemaal over verandering gaat. Een ander boek dat het luisteren waard is, maar ook het lezen waard is.

  1. 7 gewoonten van zeer effectieve mensen Steven Covey

Een andere must-have in je zelfverbeterende boekencollectie. Als je graag veel boeken leest, oefen je een van Covey’s gewoonten: ‘de zaag slijpen’.

  1. Hoe te denken zoals Leonardo da Vinci Ontdek uw genie: hoe u kunt denken zoals de tien meest revolutionaire gedachten uit de geschiedenis Michael Gelb

Dit zelfverbeteringsboek helpt u om creatiever en artistieker te denken. Deze factoren zijn belangrijk, ongeacht in welke positie u zich bevindt.

  1. Het merk dat u 50 Stelt u zich voor Pursuit of Wow! Tom Peters

Een motiverend boek dat lezers aanspoort om meer te bereiken.

  1. Wat moet ik doen met mijn leven? Po Bronson

Een boek over zelfverbetering dat ons vertelt dat het oké is om niet te weten wat je wilt doen. Dat zelfs de mensen waarvan we denken dat ze helemaal gelukkig zijn, dat misschien niet zijn. En dat we ons eigen geluk maken, het hangt allemaal af van hoe je ermee omgaat.

  1. Succes van neushoorns Scott Alexander

Dit werd mij aangeraden door mijn laatste manager. Een ongelooflijk snel gelezen. Het boek gaat helemaal over leiderschap en hoe je soms het impopulaire moet doen om een ​​verschil te maken en op te vallen als leider. Wees een neushoorn!

  1. Advanced Rhinocerology Scott Alexander

Een mooi vervolg op Rhinocerous Success waarvan u ook zult genieten. Een paar dingen die me eraan deden denken, zijn dat leiders vaak van alle kanten worden aangevallen, en het is belangrijk om op je eigen rug te letten, omdat vaak niemand anders dat zal doen.

Dit zijn slechts enkele van de meer populaire boeken voor zelfverbetering die u kunt bekijken wanneer u antwoorden wilt op vragen die u al te lang binnenhoudt.